Top Top

Ketelmania

De Remeha ketelmania actie is wegens succes nu verlengd tot eind Januari volgend jaar. Tot € 150,- retour bij aanschaf nieuwe Remeha CV ketel! U heeft de keuze uit 3 verschillende modellijnen en variërend van CW3 t/m CW6.

 

AVANTA

Robuuste eenvoud gekoppeld aan jaren lange praktijk ervaring. Wie de compacte, lichtgewicht Avanta HR-combiketel ziet, kan zich nauwelijks voorstellen dat hij een enorme kracht in zich heeft. De Avanta HR-combiketel heeft echter een groot vermogensbereik en levert een luxueuze hoeveelheid warm tapwater waar u maar wilt.Bovendien is deze ketel uitermate energiezuinig en ontziet hij het milieu maximaal. De actie is geldig op de Avanta HR-combiketel CW4 en CW5.

TZERRA

Technologisch hoogstandje die de standaard zet. Met de Tzerra CV-ketel brengt Remeha dé standaard in kwaliteit. Door hoogwaardige vooraf geteste basiscomponenten, is de Tzerra een zorgeloze CV-ketel voor een hoge betrouwbaarheid. Gewoon de beste kwaliteit die je kunt krijgen! De revolutionaire Tzerra CV-ketel is extreem klein en groots in prestaties. Bewezen Remeha techniek gebundeld in een uniek innovatief concept. Het beste van twee werelden tegen een scherpe prijs.De actie is geldig op CW4 en CW5 en op de nieuwe Tzerra Plus CW4 en CW5.

CALENTA

Uitgebreide mogelijkheden gekoppeld aan topprestaties. De Remeha Calenta is de meest doordachte HR-ketel ooit. Voorzien van innovatieve techniek, een uitgekiend ontwerp en tal van praktische details die hem uiterst onderhoudsarm én servicevriendelijk maken. De Calenta-serie behoort dan ook tot de modernste en zuinigste HR-ketels op de markt. De Remeha Calenta is een HR-ketel in de hogere prestatieklasse die, al naar gelangde eisen die je aan jouw warmte- en warmwatercomfort stelt, leverbaar is in de uitvoering die jou het beste past. De actie is geldig op de Calenta CW4, CW5 en CW6. 

CONTACTGEGEVENS:                         

Langendonk Installatietechniek B.V.       

Floresstraat 76        S.J. Spanjaardstraat 14

7556 TD Hengelo    7622 DV Borne

T: 074-2420850

F: 074-2915413

E: mail@langendonk.info

OPENINGSTIJDEN:                         

Wij zijn, op afspraak, iedere werkdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

 

LID VAN / ERKEND DOOR: