Top Top

Monteur gezocht!

Gezocht: Loodgieter en CV monteur (kennis van elektra is een pré)

 

Toe aan wat anders of (bijna) opleiding afgerond? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een aanvulling op ons team. Onze werkzaamheden bestaan o.a. uit loodgieterswerk, installatiewerk zoals renoveren van badkamers, kleine verbouwingen, vervangen van centrale verwarmingsinstallaties.

Ons werkgebied is ca 25 km rondom ons bedrijf en ons groeiende klantenbestand bestaat hoofdzakelijk uit particuliere en (klein) zakelijke klanten. Wij installeren, lossen problemen op en staan voor wat wij doen! 

 

Lees meer: Monteur gezocht!

Langendonk: Uw uitdaging in goede handen!

Langendonk Installatietechniek BV in Hengelo levert al ruim 25 jaar o.a. loodgieterswerk, complete badkamers, ventilatie, centrale verwarming, sanitair, dak- en zinkwerken, onderhoud en service.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf. Wij beschikken over de vakbekwaamheid en natuurlijk over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Laat u door ons verrassen: Door onze vriendelijke en ervaren medewerkers, door onze uitstekende prijsstelling, door onze kwaliteit en service, maar vooral door onze no-nonsense mentaliteit.

Wij staan achter ons werk!

Badkamers

Naast het traditionele installatiewerk zoals gas, water, licht, centrale verwarming e.t.c. zijn wij gespecialiseerd in het maken van complete badkamers.

Dat betekend inclusief: eventuele bouw en sloop werkzaamheden, tegelwerk, installatiewerk, plafonds e.t.c. Ofwel een complete badkamer van A tot Z. Wij 'ontzorgen' onze klant en begeleiden het gehele proces.

Wij komen graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek of om u een voorstel te maken inclusief offerte en tekeningen. 

Badkamers van Langendonk: Oog voor detail!

Locatie

Waar vindt u ons? 

Hieronder op de kaart ziet u waar we gevestigd zijn.

U bent van harte welkom maar let op: alleen op afspraak, kantoor is niet altijd bezet.

CONTACTGEGEVENS:                         

Langendonk Installatietechniek B.V.       

Floresstraat 76        S.J. Spanjaardstraat 14

7556 TD Hengelo    7622 DV Borne

T: 074-2420850

F: 074-2915413

E: mail@langendonk.info

OPENINGSTIJDEN:                         

Wij zijn, op afspraak, iedere werkdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

 

LID VAN / ERKEND DOOR: