Top Top

Langendonk: Uw uitdaging in goede handen!

Langendonk Installatietechniek BV in Hengelo levert al ruim 25 jaar o.a. loodgieterswerk, complete badkamers, ventilatie, centrale verwarming, sanitair, dak- en zinkwerken, onderhoud en service.

Wij zijn een erkend installatiebedrijf. Wij beschikken over de vakbekwaamheid en natuurlijk over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren.

Laat u door ons verrassen: Door onze vriendelijke en ervaren medewerkers, door onze uitstekende prijsstelling, door onze kwaliteit en service, maar vooral door onze no-nonsense mentaliteit.

Wij staan achter ons werk!

Badkamers

Naast het traditionele installatiewerk zoals gas, water, licht, centrale verwarming e.t.c. zijn wij gespecialiseerd in het maken van complete badkamers.

Dat betekend inclusief: eventuele bouw en sloop werkzaamheden, tegelwerk, installatiewerk, plafonds e.t.c. Ofwel een complete badkamer van A tot Z. Wij 'ontzorgen' onze klant en begeleiden het gehele proces.

Wij komen graag bij u thuis voor een kennismakingsgesprek of om u een voorstel te maken inclusief offerte en tekeningen. 

Badkamers van Langendonk: Oog voor detail!

Nieuwe site

Welkom op onze nieuwe site! 

Ontwikkelingen in de digitale wereld gaan zo snel dat onze oude site door de tijd ingehaald is. Hij voldoet niet meer aan de eisen van vandaag.

Daarom is vanaf nu onze nieuwe site online. Geheel in onze huisstijl, eenvoudiger om aan te passen en.. er is ook een mobiele versie, geheel aangepast voor de smartphone. Kijk u rustig rond en kom af en toe terug voor het laatste nieuws en updates!

Kijk vooral alvast in ons fotoalbum, deze is al aangepast en bevat veel beeldmateriaal van door ons gerealiseerd werk.

Hartelijke groet van ons allen!

Locatie

Waar vindt u ons? 

Hieronder op de kaart ziet u waar we gevestigd zijn.

U bent van harte welkom maar let op: alleen op afspraak, kantoor is niet altijd bezet.

CONTACTGEGEVENS:                         

Langendonk Installatietechniek B.V.       

Floresstraat 76                                     

7556 TD Hengelo

T: 074-2420850

F: 074-2915413

E: mail@langendonk.info

OPENINGSTIJDEN:                         

Wij zijn, op afspraak, iedere werkdag geopend van 07:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 13:00.

 

LID VAN / ERKEND DOOR: